Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Šťastná Srdíčka, Martina Dostálová
IČO: 03904687
se sídlem Okružní 638, 250 85 Bašť

Kontaktní e-mail: martina.dost@email.cz

Jaké údaje, proč a jak dlouho sbíráme

V e-shopu na webu sbíráme v rámci plnění smlouvy jméno, e-mail, telefon a dodací adresu, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku a vystavit a archivovat daňové doklady. Údaje uchováváme po dobu 5 let, nebo po dobu, kterou pro dané údaje stanovuje zákon.

V případě zaslání dotazu přes e-mail uchováváme vaše jméno a email po dobu 5 let.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • Martina Dostálová (IČO 03904687, se sídlem Okružní 638,25085 Bašť) jako provozovatel webu a e-shopu

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 10.1.2021.

Sdílejte stránku na sociálních sítích